This post may contain Mildly Adult content.
Mildly AdultRandom
Only logged in members can reply and interact with the post.
Join SimilarWorlds for FREE »

Sexuality is weird...

On one hand I crave it really badly, on the other hand orgasms are just like "check... What else is on the agenda today?"

Anyway, just a late night thought. Time for some sleep! See you tomorrow!
LeftWingProgressive · 22-25, T
i once inserted a egg into my ass while i read a vegan cookbook
BlueVeins · 22-25
Wanting it feels better than getting it.
Yeah, you can always pleasure yourself - but it's not quite the same as having someone else there with you... even if it is just for a cuddle and close time afterwards.
@NerdyPotato Voor degenen onder ons die aanraking als op zijn minst een deel van hun liefdestaal hebben, is seks slechts een heel klein deel van de vergelijking... Er is zoveel meer dat ontbreekt dat seks en orgasme niet kunnen vervangen.

Knuffels zijn ook een goede om over na te denken. Je kunt een teddybeer omhelzen en jezelf voor de gek houden door te denken dat het zijn/haar arm is - maar het is niet hetzelfde als de druk voelen om terug geknuffeld te worden.

Je dekbed strak om je heen trekken kan je helpen om in slaap te vallen, maar het is niet hetzelfde als je niet wakker wordt met iemand die blij is om je te zien en je aan te raken, of het nu een knuffel is of om het verdwaalde haar van je gezicht te borstelen en achter je oor te stoppen.

Ik mis het nog steeds om massages te kunnen geven, en zijn spieren te voelen ontspannen onder mijn handen - ook al is het een voetmassage.

Er zijn gewoon zoveel dingen die je kunt krijgen van het hebben van een relatie die niet per se seksueel zijn - maar ze brengen zoveel vreugde in je leven.
@HootyTheNightOwl absoluut! Wanneer ik het over seksualiteit heb, heb ik zelfs alleen maar over naakt knuffelen en strelen. Penetratie heb ik nooit gemist.
@NerdyPotato Ik herinner me uit een eerder gesprek dat je zei dat penetratie niet iets was waar je je prettig bij voelde... maar ik probeerde naar het grotere plaatje te kijken voor degenen onder ons die die grens hebben overschreden - zoals getrouwde stellen en de dingen die ze in de loop van de tijd zouden kunnen missen.
It feels like that when youre doing it just to satisfy a need. The afterlow is different when there's an emotional connection
@PepsiColaP interesting! Hopefully I'll get to experience that some day.
Yeah. Feel that in my soul. First couple years after the hospital and I was practically asexual in practice but I was totally craving companionship and intimacy.
hunkalove · 61-69, M
I reckon you've never been passed out drunk on Miley's front porch with your pants down and your dick in your hand?
bookerdana · M
Perhaps if you had a loving partner you might feel differently....just a thought
@bookerdana probably... But that's unlikely to happen in this universe and lifetime. 🤷
bookerdana · M
@NerdyPotato Ya never know..really
Captainjackass · 31-35, M
Ive lost my love of porn lately and Im either getting old or just getting more mature.
CrazyMusicLover · 31-35
I use it to knock myself out.
eventtemple123 · 22-25, M
I feel that too
TurtlePink · 22-25, F
Orgasms are just one layer and one aspect of a rich non-verbal communication with a partner you adore and crave merging with, making out with, etc., every day or every few hours

Masturbating alone isn't even in the same ballpark
@BlueGreenGrey Yeah, you explained it much better than I could...
@BlueGreenGrey that makes sense. Thanks!
CrazyMusicLover · 31-35
@BlueGreenGrey It's like describing colors to a colorblind to me. 😅

 
Post Comment