This post may contain Mildly Adult content.
Mildly AdultRandom
Only logged in members can reply and interact with the post.
Join SimilarWorlds for FREE »

Sexuality is weird...

On one hand I crave it really badly, on the other hand orgasms are just like "check... What else is on the agenda today?"

Anyway, just a late night thought. Time for some sleep! See you tomorrow!
This page is a permanent link to the reply below and its nested replies. See all post replies »
Yeah, you can always pleasure yourself - but it's not quite the same as having someone else there with you... even if it is just for a cuddle and close time afterwards.
@HootyTheNightOwl that does sound good. 😌
@NerdyPotato The one aspect that I miss about a healthy relationship isn't so much the sex (though it's nice and appreciated). It's the physical contact.

The number of times that you reach out and touch each other throughout the day and don't notice until it stops... the being asleep in bed at night and feeling a burning sensation in your cool hand/arm because you just placed it against his bare arm/chest (yes, my men tend to be the portable radiator type).

You don't get that from masturbation and reaching across your cold bed.
@HootyTheNightOwl yeah, those aspects do sound very nice. ☹️
@NerdyPotato Voor degenen onder ons die aanraking als op zijn minst een deel van hun liefdestaal hebben, is seks slechts een heel klein deel van de vergelijking... Er is zoveel meer dat ontbreekt dat seks en orgasme niet kunnen vervangen.

Knuffels zijn ook een goede om over na te denken. Je kunt een teddybeer omhelzen en jezelf voor de gek houden door te denken dat het zijn/haar arm is - maar het is niet hetzelfde als de druk voelen om terug geknuffeld te worden.

Je dekbed strak om je heen trekken kan je helpen om in slaap te vallen, maar het is niet hetzelfde als je niet wakker wordt met iemand die blij is om je te zien en je aan te raken, of het nu een knuffel is of om het verdwaalde haar van je gezicht te borstelen en achter je oor te stoppen.

Ik mis het nog steeds om massages te kunnen geven, en zijn spieren te voelen ontspannen onder mijn handen - ook al is het een voetmassage.

Er zijn gewoon zoveel dingen die je kunt krijgen van het hebben van een relatie die niet per se seksueel zijn - maar ze brengen zoveel vreugde in je leven.
@HootyTheNightOwl absoluut! Wanneer ik het over seksualiteit heb, heb ik zelfs alleen maar over naakt knuffelen en strelen. Penetratie heb ik nooit gemist.
@NerdyPotato Ik herinner me uit een eerder gesprek dat je zei dat penetratie niet iets was waar je je prettig bij voelde... maar ik probeerde naar het grotere plaatje te kijken voor degenen onder ons die die grens hebben overschreden - zoals getrouwde stellen en de dingen die ze in de loop van de tijd zouden kunnen missen.