This post may contain Sensitive content.
AdultSensitiveRandom
Only logged in members can reply and interact with the post.
Join SimilarWorlds for FREE »

Ik draag weer ondergoed...

... Ik moet toegeven dat ik daar een beetje bang voor ben, want mijn keuze voor ondergoed is kant.

Mijn logica tot nu toe is dat ik maar twee paar droeg voordat ik overstapte op het dragen van de menstruatiebroek - omdat ik ze opnieuw moet wassen voordat ik ze goed test, heb ik besloten om ze nu op de proef te stellen om vast te stellen welke comfortniveaus ik kan verwachten.

Eén paar is tot nu toe erg strak geweest... tot het punt waarop ik me afvraag of ik misschien wat maandverband kan gebruiken om extra vulling te creëren terwijl ik ze probeer uit te rekken.

Een tweede paar zit nog steeds strak - maar niet zo strak dat ik het gevoel heb dat ze extra vulling op mijn heupen nodig hebben terwijl ik ze draag. Ik ben blij dat ik vannacht kan proberen erin te slapen.

Wat betreft het kanten ondergoed, binnenkort ex heeft tot nu toe zijn handen voor zichzelf gehouden - maar ik denk dat dat meer te maken heeft met het feit dat hij niet weet welk ondergoed ik draag en wanneer.

Hoe dan ook, ik verdien het niet om gepoot te worden wanneer het hem uitkomt. Ik doe dit voor mezelf en mijn gezondheid, niet voor het welzijn van iemand anders.

De reden waarom ik precies heb gekozen wat ik heb gedaan, is omdat ik iets wilde dat snel droogt nadat ik ze heb gewassen. Ik heb niet genoeg om me elke dag te kunnen verschonen zonder wat ondergoed te wassen en te drogen - dus snel drogen was logisch voor mij.

Ik heb ze in een paar uur kunnen wassen en drogen met behulp van centrale verwarming en een radiator.

Het goede nieuws is dat ze ook hebben geholpen met het probleem waarvoor ik ze ook wilde hebben.

 
Post Comment