Remove Ads Get VIP
Similar Worlds
Email/Username
Password
Log In

I Believe That All Women Should Be Taken In Hand By A Man

Notifications: · Newest First
So do I - provided the man is man for it!
For what makes a good HOH?
He is strict, but fair, of course.
He makes clear rules and guidelines for his wife, so that she is in no doubt what is expected from her, and he sets clear boundaries for her behaviour.
He is stern and consequent, when he punishes her, but he never humiliates or embarrass her any further than what follows from the punishment itself.
He never overdoes a punishment, he never lets his temper take over when punishing his wife, and he always remains calm and in full control of himself and his emotions throughout the punishment.
He does not yell at his wife, not during punishment either, and in fact, he should never raise his voice against her. That should not be necessary.
Above all, however, he is loving, caring and protective – and though being dominant, he can (and should) still be a gentleman.
A real HOH does not lose dignity or authority by pulling the chair out for his wife in restaurants or holding the door for her.
Am I a good HOH?
Well, I try to live up to the qualities mentioned above, and at least, my wife says I am good HOH – and that is what matters to me!
61-69, M
4
8 replies
51 views
Feb 2, 2018
|
Sarahcantstop · 31-35, F
Only for fun!
PlumBerries · 26-30, F
[c=#7700B2]that is the exact type of relationship I never want to be in.. I'm a grown woman, nobody sets out rules for me in my own house and I wont be punished for being me[/c]
Zsuzsanna1 · 36-40, F
You, have just portraied my husband - as you very well know!
However, not all men are good HOH´s. Some just think they are without having the faintest idea what it is all about!
AnnaTiH · 41-45, F
Hello Peter,
I really liked your message about what makes a good HoH. I'm not only new to this site but also new to the concept of TiH/HoH and rather bemused by my own feelings as I've always seen myself as a feminist (and rødstrømpe) yes I'm Danish too. 🙂 Not certain I agree that all women should be Taken in Hand but I'm all for the freedom to choose.
I have never heard of/come across TiH/HoH in Denmark. Perhaps not so uncommon? Any advice on how to find like-minded people? I'm single and keen to meet a man. Are there groups where people meet up? Are men of today actually keen on such a relationship? Or perhaps I should say men of yesterday as I'm in my 50s 🙂 I have no idea but perhaps you do.

Tak AnnaTiH
PeterTheTherapist · 61-69, M
[@731408,AnnaTiH] Hello Anna,
Thank you for your kind words. A rødstrømpe who has turned into a potential TiH! I am impressed!:)
I am not sure how common DD-relationships are in this country, but at least, I know a few couples who practice it as a life style like I and my wife do.
I am not aware of any particular groups, where people who are into this lifestyle meet. There is a kind of club named SMil, but from what I know, it is more into S/M, which, to me, is far from DD.
Personally, I was just plain lucky to find my current wife!
You are welcome to pm me, though, and maybe we can continue our conversation in our mother tongue!
Selv tak
Peter
AnnaTiH · 41-45, F
Hej Peter

Ja det er imponerende; men også forvirrende. Hvordan kan man være en rødstrømpe og så gå i den anden retning? Hvis jeg ellers turde være åben overfor familien ja så ville de ikke tro mig ☺ jeg tror dog der altid har været nogle tegn, som jeg blot har valgt at ignorere. Set i bakspejlet var 1970'erne for en teenager en forvirrende tid. Meget blev der pludselig sat spørgsmålstegn ved. Mine forældre havde et traditionelt ægteskab, min mor var hjemmearbejdende hvilket hun måtte høre for blandt de udearbejdende kvinder i vennekredsen og andre hun mødte. Nu håber jeg der er mere frihed så kvinder kan vælge.

I UK synes det at være langt mere normalt og accepteret. I lang tid var jeg selv imod, så mig selv som en karriere kvinde; men har lært the hard way at karriere is not all it's cracked up to be. Meget blev forventet af unge piger, kvinder at man skulle klare både familie og job. Man kunne jo næsten ikke som kvinde slå hånden af hvad disse kvinder kæmpede for både for dem selv og deres medsøstre, og mange idéer var nye og spændende. De begik dog en kæmpe bommert at glemme biologien - at vi er forskellige, at kvinder ikke er eller skal være som mænd, og alt for mange kvinder fornægtede deres sande natur og tog mændene med så det blev nærmest kaos for begge køn mht ønsker og forventninger af hinanden. Jeg tror ikke det er så nemt at være mand idag - hvad ønsker kvinder? Måske kan vi igen acceptere den biologiske side, vende tilbage til tidligere tider men samtidig med bevare friheden for de mænd og kvinder som ikke føler trang til at følge det traditionelle.
Ja det er nogle af de tanker jeg har gjort mig i årenes løb.

Jeg er også begyndt at forstå hvad der gik galt i mit eget ægteskab, eller ihvertfald en stor del, udover at vi aldrig fik børn. Min eks mand er moderne, og selvom han også er meget mand i sit jobvalg (soldat), væremåde samt interesser var han aldrig autoritær/dominant overfor mig. Nogle gange følte jeg mere at jeg skulle være den dominerende. Og så forsvandt lysten til intimitet og sex meget hurtigt.

Mon spanking hænger sammen med at man selv blev slået som barn? Ikke at det skete ofte men nok til at huske skammen, forvirringen over hvad det var der skete! Men husker at læse en børnbogs serie ved navn Ungerne i Bjørnegade nr 5 hvor de fik klø af deres far og jeg kunne læse netop de sider igen og igen og genskabe det i leg. Jeg har ikke brudt mig om at tænke på det; men jeg er vel blevet formet af min opdragelse samt især min mors opførsel overfor min far - så måske ikke så underligt alligevel hvis jeg har anlæg for og lyst til at blive a Taken in Hand wife.

Nej S/M er bestemt ikke noget for mig. Jeg kan huske jeg læste om Dom/Subs i begyndelsen men var frastødt af meget der er en del af disse menneskers liv. For mig handler det ikke om sex lege, men et ønske om at være i et 'gammeldags' ægtekab hvor manden bestemmer. Kærlighed og disciplin. Og jeg er så absolut a one man woman så da jeg læste om TiH følte jeg nærmest at jeg var kommet hjem.

Men hvordan finder jeg ham - min HoH? Jeg bor i et lille ø område hvor bare dét at finde en mand overhovedet ikke er nemt. Jeg er også rimelig kendt pga mit job og TiH siden af mit liv har jeg ikke lyst til at skilte med.

Hvordan har du og din kone tacklet det? Holder I det privat? Eller véd jeres omgangskteds? familie? Hvad med jeres børn? ved de det? De er måske selv i lignende forhold?

Forresten hvad mener du om CDD? Også noget jeg har læst om, som er særlig populært i USA

Jeg læste desuden om nogle par, som ønskede at bruge det 'gammeldags' ægteskabs løfte hvor kvinden siger obey og hvor svært det var at overtale præsten - hvorfor mon? Jeg véd ikke engang om vi har noget tilsvarende i Danmark - blev gift på Rådhuset. And what a soul less place that was. Men hvis muligt kunne jeg godt fristes til at bruge det. Hvis det blev aktuelt of course! ☺

Håber ikke du har noget imod min lange email - nogle af de ting jeg har fortalte længere oppe er noget jeg aldrig har kunnet dele med nogen før samt der er visse brikker som først nu er faldet på plads, mens jeg har siddet og fortalt dig om det.

Forresten inden jeg slutter - du skriver at jeg er velkommen til at pm dig. Hvad betyder det - pm? Jeg er kommet om ved flere forkortelser på denne site, som ikke siger mig noget. Jeg er mere vant til at bruge internettet i forbindelse med mit arbejde (jeg er bibliotekar) end de social medier.

Another late night - så go' nat nu

Anna
PeterTheTherapist · 61-69, M
[@731408,AnnaTiH] Hej Anna,
Jeg vil starte bagfra i din besked.
Du spørger hvad pm er.
Her må jeg naturligvis undskylde at have brugt indforstået SW terminologi.
pm står for private message. Hvis du klikker på mit navn i denne tråd kommer du til min profilside, hvor du finder en knap, der hedder message. Hvis du klikker på den, kan du sende mig en privat besked, som kun jeg kan læse.
I en sådan har jeg netop besvaret resten af din besked, så vi ikke belemrer resten af SW med vort for dem uforståelige danske!
Peter
nviendotmeso · 18-21, F
That's what you call a real Man, one with a commanding presence, embracing his masculinity without being an jerk.
Write a comment...
 
Post Comment  
 
105 people say
I Believe That All Women Should Be Taken In Hand By A Man
Personal Stories, Advice, and Support
Add a Story
Updated: 1 mth ago
Content Rating: Non-Adult
Group Members
 
So do I - provided the man is man for it! For what... | I Believe That All Women Should Be Taken In Hand By A Man | Similar Worlds